Stand up in impro dogodki

bazensmeha-25

Ker vsi obožujemo smeh, bo tega zagotovo dovolj na Bazenu, kjer mesečno pripravljamo stand up in impro večere.

 

STAND UP

Saj veste, smeh je pol zdravja, pravijo. Tako se na Bazenu izmenjujeta 2 koncepta stand up večerov:

Bazen smeha: tradicionalni stand up večeri, na katerih običajno nastopijo trije bolj ali manj priznani stand up komiki, za dobro vzdušje pa še dodatno skrbi moderator, ponavadi je to Klemen Bučan. Gostili smo že Vida Valiča, Boštjana Gorenca Pižamo, Janeza Trontlja, Jerneja Celca, Janeza Usenika in številne druge; za mednarodno popestritev pa sta poskrbela Hrvata Marina Orsag in Vlatko Štampar.

Bazenov Odprti mikrofon: gre za novost v Kranju, saj na tovrstnih večerih priložnost za preizkušanje novega materiala dobijo neuveljavljeni in tudi uveljavljeni komiki, običajno je število nastopajočih med šest in deset, moderator večera je Sašo Stare. Pridi in kot prvi sliši šalo, ki bo nekoč postala legendarna!

 

IMPRO

Improvizacijska komedija je v Kranju zadnjih nekaj let zelo priljubljena, zato v sezoni 2013/14 začenjamo z impro večeri.

 

Prihajajoči stand-up in impro dogodki

Celoten program →

Pretekli stand-up in impro dogodki

← Arhiv vseh dogodkov

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri