V okviru Kranfesta ta vikend v kavarni žuramo oba dneva

Ta konec tedna v Kranj prihaja tradicionalni Kranfest, katerega del smo tokrat tudi mi. V Kavarni Bazen Kranj pripravljamo dva dogodka, na oba je vstop prost. V petek nas v okviru »Koncertne idile na otoku« obiščeta Melisa in Marjan Spruk, ki bosta poskrbela za super akustični koncert. V soboto pa pripravljamo en zelo odbit žur, na katerem nas bo MZ Buchek dolgo v noč zabaval z največjimi hiti 90. let prejšnjega tisočletja. Lepo vabljeni na sanjski Savski otok.

 

Petek, 24. julij ob 21:00 – koncert: Melisa in Marjan Spruk
Marjan in Melisa Spruk sta oče in hči, ki preko zvokov kitare, basa in vokalov ustvarjata prijetno glasbo različnih oblik. Vabljeni vsi radovedneži. Več o dogodku.

 

Melisa-marjan-spruk-02-fb

 

Sobota, 25. julij ob 22:00 – Divja Devetdeseta (MZ Buchek)
V Kranj prihaja najbolj odbit žur, kar si ga lahko zamislite, MZ Buchek nas bo dolgo v noč zabaval z največjimi hiti 90. let prejšnjega tisočletja. Žurali bomo ob ritmih Power Dancers, The Kelly Family, Scooterja, 2 Unlimited ipd. Opozorilo: nevarne predmete pusti doma, ker obstaja velika verjetnost, da zaradi prehudega žuranja poškoduješ samega sebe! Več o dogodku.

 

house-partys

← Nazaj na vse novice

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri