Srečno v 2016!

Bazenovci, leto se izteka, ob tej priložnosti bomo naredili kratek pregled dogajanja. V 2015 nam je uspelo kar nekaj projektov, na katere smo ponosni. Največja je zagotovo, da smo aprila dobili sestrico, to je Kavarna Bazen Kranj. Kar se dogodkov tiče, sta od novih najbolj izstopala elektronska BazeNavtikA in seveda Bazen Groze, ki je bil razprodan prav vseh 24 terminov.

 

Poleg tega se je na Bazenu zvrstilo nekaj odličnih in razprodanih klubskih koncertov, od čiste j… od koncerta z MI2, zaključka Tedna mladih z Big Foot Mama (hvala, Klub študentov Kranj) in odprtja nove sezone z odličnimi Siddharta (hvala, Društvo Ljubiteljev Glasbe). To jesen, ki je bila ena od najbolj pestrih v naši zgodovini, smo gostili še Alena Islamovića, Help! A Beatles Tribute ter Dan D in Niet, ki sta se predstavila z novimi ploščami. Aja, ne gre izpustiti največjega gorenjskega hiphop dogodka z Zlatkom (hvala Zavodu Art Center).

 

Pa razprodanega standup večera s 50 odtenki njive v izvedbi Boštjana Gorenca – Pižame. Odličnih elektronskih zabav ne bi bilo brez Spiritual SubMarine, DancingDragon Psyhedelic, Catch The Beat in Interpartyja. Odprtega mikrofona pa ne brez Kud Kiks. Pa da ne pozabimo: marca smo izdali tudi brezplačno mobilo aplikacijo, s katero ste na tekočem z vsem dogajanjem na Sanjskem Otoku.

 

Hvala vam, brez vas ni nas. Bodi dovolj, vsem želimo vse dobro v novem letu in se vidimo – na Bazenu, se razume.

 

PS: trudili se bomo še naprej, da pa bomo še boljši, nam pišite mailu ideje, predloge ali kritike. Bomo zelo veseli.

 

12376412_729047677239752_1116135868778712404_n

← Nazaj na vse novice

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri