Novice z Bazena

Early bird vstopnice za plavalne urice z Mi2, San Di Ego in Attic Mist, ki bo 30. septembra, so pošle v 2 urah. Vstopnice so od danes na voljo na Eventim prodajnih mestih, jih je pa po ceni 10 € na voljo le 200. Predlagamo, da kupite čimprej. 🙂

 

 

Beri dalje »

Na naši plaži med 7. in 9. julijem skupaj z Maister Brewery pripravljamo Maistrove dneve, v okviru katerih bodo na voljo Maister piva po akcijskih cenah in razne privlačne nagrade. Ta konec tedna na Savskem otoku gostimo tudi Festival Carniola, v okviru katerega bomo poskrbeli za pestro dogajanje.

 

  • 7.7. ob 18.00: Acoustic Extravaganza (več)
  • 8.7. ob 18.00: Cantaloop Island /W DJ Woo-D (več)
  • 9.7. ob 17.00: DJ Sunny Sun (več)

 

Lepo vabljeni na našo “plažo”, vstop na dogodke je brezplačen.

 

mbw-bazen_maistrovidnevi_1920x1080px

Beri dalje »

Tudi tokrat smo 30. aprila napolnili Savski otok, kjer so najmlajši lahko videli predstavo Pika Nogavička in otroški kres, za tiste malo večje smo pa pripravili “ornk” kres in žur do poznih ur z odličnimi Joške v’n. Poglejte si fotogalerijo dogodka.

 

Kresovanje – otroški program: Pika Nogavička in otroški kres

>>Celotna fotogalerija<<

IMG_1350_resize

 

Največje kresovanje v Kranju z Joške v’n

>>Celotna fotogalerija<<

IMG_1444_resize

Beri dalje »

Na Eventim prodajnih mestih so že na voljo vstopnice za odbit koncert z Zmelkoow, ki bo 18. februarja (klikni za vstopnice) in naj koncert pomladi v Kranju z odličnimi S.A.R.S., ki bodo Bazen napolnili 18. marca (klikni za vstopnice). Pohitite z nakupom, saj je število vstopnic omejeno.

 

Več o obeh dogodkih:

Koncert Zmelkoow – Divergentna turneja 2017

 

S.A.R.S. & T.M.S. Crew – Naj koncert pomladi v Kranju

 

Beri dalje »

Bi radi plačali kavo, pivo, torto ali karkoli drugega v naši ponudbi kar s telefonom? To je od sedaj mogoče! Lahko se pohvalimo, da je Kavarna Bazen Kranj prvi lokal v Kranju, kjer je mogoča uporaba Hal mBills, ki je prejemnik E-nagrade za najboljši informacijski projekt leta 2016. Pravijo, da je treba iti v korak s časom. Včasih pa je treba biti tudi malo pred časom; dobrodošli v prihodnosti.

 

 

Naložite si brezplačno mobilno aplikacijo:

google play       app store

Beri dalje »

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri