Early bird vstopnice za plavalne urice z Mi2, San Di Ego in Attic Mist, ki bo 30. septembra, so pošle v 2 urah. Vstopnice so od danes na voljo na Eventim prodajnih mestih, jih je pa po ceni 10 € na voljo le 200. Predlagamo, da kupite čimprej. 🙂

 

 

Na naši plaži med 7. in 9. julijem skupaj z Maister Brewery pripravljamo Maistrove dneve, v okviru katerih bodo na voljo Maister piva po akcijskih cenah in razne privlačne nagrade. Ta konec tedna na Savskem otoku gostimo tudi Festival Carniola, v okviru katerega bomo poskrbeli za pestro dogajanje.

 

  • 7.7. ob 18.00: Acoustic Extravaganza (več)
  • 8.7. ob 18.00: Cantaloop Island /W DJ Woo-D (več)
  • 9.7. ob 17.00: DJ Sunny Sun (več)

 

Lepo vabljeni na našo “plažo”, vstop na dogodke je brezplačen.

 

mbw-bazen_maistrovidnevi_1920x1080px

Tudi tokrat smo 30. aprila napolnili Savski otok, kjer so najmlajši lahko videli predstavo Pika Nogavička in otroški kres, za tiste malo večje smo pa pripravili “ornk” kres in žur do poznih ur z odličnimi Joške v’n. Poglejte si fotogalerijo dogodka.

 

Kresovanje – otroški program: Pika Nogavička in otroški kres

>>Celotna fotogalerija<<

IMG_1350_resize

 

Največje kresovanje v Kranju z Joške v’n

>>Celotna fotogalerija<<

IMG_1444_resize

Bi radi plačali kavo, pivo, torto ali karkoli drugega v naši ponudbi kar s telefonom? To je od sedaj mogoče! Lahko se pohvalimo, da je Kavarna Bazen Kranj prvi lokal v Kranju, kjer je mogoča uporaba Hal mBills, ki je prejemnik E-nagrade za najboljši informacijski projekt leta 2016. Pravijo, da je treba iti v korak s časom. Včasih pa je treba biti tudi malo pred časom; dobrodošli v prihodnosti.

 

 

Naložite si brezplačno mobilno aplikacijo:

google play       app store

19. novembra s fenomenalnimi Help! A Beatles Tribute skačemo v preteklost. Early bird vstopnice so že na voljo, cena je 7 €, na voljo pa jih je le 50. Imamo občutek, da bodo hitro pošle. Kako do karte po tej res odlični ceni? Pošljite nam mail na info@bazen-kranj.si, napišite, koliko kart želite, mi pa vam pošljemo predračun z veljavnostjo ponudbe 24 ur.

 

Več o koncertu.

 

Header-Photo-Cvetlicarna-Ales-Podbreznik-resize

Začenjamo z nagradno igro, ki bo na Instagramu potekala od 19. julija pa do konca poletja, torej vse do vključno 23. septembra.

 

Kako sodelujete v nagradni igri?

Naredi kul fotko kjerkoli okoli naše Kavarne Bazen (v notranjosti ali na terasi) in uporabi hashtag #KranjskaPlaza (šteje tudi #KranjskaPlaža). Tako sodeluješ v nagradni igri za bon v vrednosti 20 €, ki ga podeljuje Kavarna Bazen.

 

Kdo bo nagrajen?

Nagradili bomo dva srečneža:

  • tistega, katerega fotografija z uporabljenim #KranjskaPlaza bo imela največ všečkov;
  • tistega, katerega fotografija z uporabljenim #KranjskaPlaza bo najbolj prepričala strokovno komisijo Kavarne Bazen.

 

Kako koristite nagrado?

Nagrajenec bo prejel bon, ki ga bo v Kavarni Bazen lahko koristil do vključno 31. decembra 2016. Bon je treba koristiti naenkrat. Bon ne vključuje tobačnih izdelkov in burgerjev, ki jih nudi ekipa Projekt Burger.

 

Kdo lahko sodeluje?

V nagradni igri sodelujete skoraj vsi, izjema je le osebje, ki je del ekipe Kavarne Bazen.

 

19_9_KranjskaPlaza_NagradnaIgra_jul16

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri