Korporativni dogodki

Bazen ni le prostor za izvajanje športnih aktivnosti  in super prizorišče za koncerte, stand up komedijo, gledališke predstave ipd., ampak je še mnogo več. Prostor je zelo primeren tudi za razne korporativne dogodke, naj bodo to predstavitve, izobraževanja ali pa poslovne zabave za vaše zaposlene in seveda poslovne partnerje. Vemo, da brez mreženja danes ne gre, na tem mestu pa nastopimo mi!

 

bazen-zgodba-baz-2

 

Lahko bi rekli, da se je Bazen septembra 2012 ponovno rodil, sami radi rečemo »Stari kranjski bazen, nova zgodba.« Po enoletnih obnovitvenih delih je bil prostor popolnoma prenovljen, v preteklosti je bil Bazen res namenjen izvajanju stroge alternativne dejavnosti, naša vizija pa je popolnoma drugačna.

 

bazenkranj-notranji

Bazen po obnovi

 

Zgodba Bazena kot prireditvenega prostora je obstajala že v preteklosti, ampak v povsem drugačni obliki. Naša ideja, ki smo jo programsko začeli udejanjati septembra 2012, je šla v drugo smer: Bazen je čudovit in zares poseben prostor z dušo, ki ga moramo približati širšemu krogu obiskovalcev. Ampak ne s preveč komercialnimi vsebinami, lahko bi rekli, da smo program prilagodili prostoru, v katerem se odvija, delno smo se tudi oprli na preteklo dogajanje. V trenutno morda najbolj rockerskem klubu v Sloveniji – kot takega so prostor označili člani legendarne zasedbe Big Foot Mama – poleg koncertov in elektronskih zabav ponujamo nekatere vsebine, ki jih v Kranju zares manjka (standup, impro, filmski večeri in gledališke predstave).

 

Korporativni dogodki

Ker se zavedamo, da razpolagamo z zares posebnim prostorom – Bazen je primeren za različne vrste koncertov, gledaliških predstav, stand up dogodkov, filmskih večerov … – smo začeli delati tudi na tem, da prostor v večji meri ponudimo zaključenim družbam. Obenem se zavedamo, da so mimo časi, ko so prava podjetja svoje zaposlene peljala na večerjo ali bowling; dandanes je z malo truda doseči tisto nekaj več, dodano vrednost, ki jo zaposleni prepozna. In Bazen ima to prednost, da velja za pravega kameleona, saj se ga lahko pripravi na povsem različne dogodke: lahko gostimo gledališko predstavo za 50 obiskovalcev, korporativni dogodek za 200 ljudi ali koncert za tisočglavo množico. V Kranju in širši okolici podobnega prostora ni.

 

Bazen-tloris

Trenutni tloris prostora

 

 

Več o prostoru in obseg ponudbe:

 

–      kapaciteta: 1.000 obiskovalcev/stojišč oz. možnost postavitve 300 stolov; na voljo je tudi 20 miz, v tem primeru je prostora še za približno 250 stolov

–      oder: površina 50 m2 (10 m x 5 m), višina odra je 1 m

–      tehnične specifikacije:

 • ozvočenje:
  • mešalna miza: Mackie TT24, digitalna 24 kanalna, 12 aux, 4 fx, eq, compresor, gate na vsakem kanalu
  • multicore: 24/6 + 2
  • monitoring: 2 x JR audio 15, 15” 650 W; 3 x JR audio 12, 12” 550 W
  • FOH: 6 x sub JR audio 2x 18” 2400 W; 4 x top JR audio 12” 650 W; 4 x horn JR audio 12” 500 W
  • pri pripravah, tonskih vajah in na dogodku je prisoten šolan tonski mojster
 • luči: 2x DTS XR8 WASH, 2x DTS XR8 SPOT, 2x DTS X-SCAN 575, 1x Mac 500, 4x Sharpy
 • v prostoru je tudi veliko platno (7 m x 4,5 m) in projektor Canon LV-7555

–      šank: prostor ima pripadajoči šank

–      varnostna služba

–      parkirišče: parkirnih mest je za obiskovalce dovolj

–      Bazenova ekipa: na voljo za pomoč pri pripravi prostora, poleg tega razpolagamo z mnogimi kontakti, ki so v pomoč pri organizaciji najrazličnejših dogodkov (bandi, moderatorji, catering …)

–      cena najema dvorane: odvisna od številnih dejavnikov (termin, posebne želje najemnika …), za več informacij smo na voljo preko elektronske pošte (info@bazen-kranj.si) ali kontaktnega obrazca. Kontaktirajte nas in vprašajte, kar vas zanima.

 

Ekipa Bazen Kranj se veseli srečanja in sodelovanja z vami.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri