Glas(be)na soba

glasbena-soba

Na Bazenu se lahko pohvalimo z novostjo, ki se je bodo razveselili številni mladi bandi in tudi tisti, ki bi se radi naučili igrati kak glasbeni inštrument. Glas(be) na soba je akustično neoporečna, v njej je pripadajoča glasbena oprema z ozvočenjem, kitarskimi ojačevalci in bobni.

 

Bandi, ki bi želeli vaditi v Glas(be)ni sobi, se obrnite na Gašperja Oblaka (glasbena.soba@bazen-kranj.si, 041 378 030), ki bo skrbel za nemoteno delovanje prostora; z njim se boste dogovorili glede prostih terminov, cene in še česa.

 

Gašper bo v Glas(be)ni sobi deloval tudi s svojo glasbeno šolo, Glasbenim centrom Ringo, ki bo omogočal učenje bobnov, električne in klasične kitare, električnega basa, klaviatur ter prečne in kljunaste flavte. Pa še za najmlajše: v sklopu Glasbenega centra Ringo deluje tudi mala glasbena šola.

 

FB: http://www.facebook.com/groups/157442947744387/
@: glasbena.soba@bazen-kranj.si
tel.: 041 378 030 (Gašper)

 

360-stopinjski posnetek prostora:

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri