Trash Machine w/ Bepop

BEPOP_851x315px

Do 21. decembra bomo novembrske brke že postrigli in obrili, čeprav bi jih v spomin na Magnuma lahko obdržali. Ampak pazi zdej to: k nam prihaja tista zasedba, ki jo je Slovenija spremljala med tem, ko so v svetu ravno v vrh prebili Rihanna, Justin Timberlake, The Pussycat Dolls in drugi. Med tem, ko so skupino pod skrbnim očesom izbrali Branko Čakarmiš, Nika Deu, Natka Geržina in Matej Gruden. Zasedba, katere smo MI VSI bili “njihovo sonce”, zasedba, ki smo mi vsi “zapeljali”, čeprav so ravno oni tisti, ki so nam z “Lokomotivo” polagali besede “Ne sekiraj se”.

 

Po skoraj 15 letih se tudi v Kranj in na Gorenjsko vrača uspeh prvega pravega talent showa pri nas: BEPOP!

 

Ja če na Halloweenovem žuru skupini Joške v’n ni uspelo, se bo Pameli Anderson ob tej novici zihr modrc odpel. Na novembrski ediciji Trasha bo/je tempo diktiral Buchan; ob novici, da decembra pridejo BEPOP, se pa zna zgodit, da namesto Buchana pride Buchannon – Mitch Buchannon. Nismo zihr, ampak govori se, da je McGyver popravil svojega terenca in se samo za ta nastop prikaže na Bazenu. Še Carmen Electra ter Cody in Newmie pridejo v svojih rdečih kopalkah.

 

In če prideš v Speedo kopalkah tudi ti, te not’ spustimo čist zastonj. 😊

 

Prodaja vstopnic:

  • 5,00 €: 50 early bird vstopnic (RAZPRODANO)
  • 7,90 €: predprodaja (Eventim prodajna mesta)
  • 10,00 €: na dan dogodka

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri