Profesor Kuzman mlajši – standup monokomedija (ponovitev) | RAZPRODANO!

kuzman_940x320

!!! DOGODEK JE RAZPRODAN !!!

 

PROFESOR KUZMAN MLAJŠI

 

Monokomedija o di(v)jakih in (m)učiteljih

 

Ste pripravljeni na najboljše šale na temo šole?

 

Uroš Kuzman, ki se po razprodani novembrski predstavi spet vrača na Bazen, nas v novi monokomediji popelje na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje, pisanje in špricanje. Uroš, edini slovenski komik z doktoratom iz matematike, je v tej krohotanja in hihitanja polni blok uri tisti profesor, ki smo si ga vsi vedno želeli: sproščen, duhovit in ga bolj kot golo predavanje zanima to, da iz nas izvleče največ – smeha.

 

Dolgoletni stand-up komik, izjemno cenjen tako s strani kolegov kot strani občinstva, je širšo prepoznavnost dosegel z nastopi v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer je pošteno popekel Jana Plestenjaka in – na njegovo izrecno željo – tudi samega predsednika Boruta Pahorja. Poznamo ga tudi iz oddaje Ugriznimo znanost na RTV Slovenija in kot člana zabavnega Šaleškega študentskega okteta.

 

Vstopnice:

  • 12,00 €: predprodaja na prodajnih mestih Eventim (VSTOPNIC NI VEČ NA VOLJO)
  • 15,00 €: na dan dogodka na prodajnih mestih Eventim in na blagajni Bazena (VSTOPNICE NE BODO NA VOLJO)

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri