Profesor Kuzman mlajši – standup monokomedija

kuzman-fb cover

POMEMBNO OBVESTILO:

Dogodek je bil s 13. marca prestavljen na 8. maj. Že kupljene vstopnice za prvotno predstavo veljajo za novi termin predstave, torej jih ni treba menjati.

Sprva smo 20. marec določili kot datum, do katerega je možno vrniti že kupljene vstopnice. Ta rok se sedaj podaljšuje, ko bo več znano, bomo tudi javili, do kdaj je možno vrniti že kupljene vstopnice; mimogrede, 8. maj zaenkrat ostaja kot predvideni datum izvedbe dogodka.

 

Spodaj še izjava Eventima:

“Ker je, zaradi trenutnih razmer v Sloveniji, zaprto znatno število prodajnih mest, kupci ne morejo uveljavljati svoje pravice do vračila kupnin za prestavljene dogodke v rokih, ki so določeni.

Glede na to, da za vse državljane velja splošno določilo, da naj ostanejo doma in omejijo socialne stike, je razumljivo, da imajo nekateri kupci težave z obiskom še obratujočih prodajnih mest (npr. Petrola). Poleg tega je razumljivo tudi, da bo potrebno nekatere dogodke, ki so že bili prestavljeni, prestaviti na kasnejši termin.

Zaradi vsega zgoraj navedenega smo prisiljeni od jutri dalje uvesti začasno ukinitev vračila kupnin kupcem odpovedanih in prestavljenih dogodkov ter ponovno prestaviti dogodke.

Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne odpravi trenutna situacija, ki jo povzroča koronavirus.

Neposredno pred koncem začasne uredbe vas naprošamo za pomoč in sodelovanje, saj bo potrebno na novo določiti datume vračila kupnin.”

 

PROFESOR KUZMAN MLAJŠI

Monokomedija o di(v)jakih in (m)učiteljih

 

Ste pripravljeni na najboljše šale na temo šole?

 

Uroš Kuzman nas v novi monokomediji popelje na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje, pisanje in špricanje. Uroš, edini slovenski komik z doktoratom iz matematike, je v tej krohotanja in hihitanja polni blok uri tisti profesor, ki smo si ga vsi vedno želeli: sproščen, duhovit in ga bolj kot golo predavanje zanima to, da iz nas izvleče največ – smeha.

 

Dolgoletni stand-up komik, izjemno cenjen tako s strani kolegov kot strani občinstva, je širšo prepoznavnost dosegel z nastopi v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer je pošteno popekel Jana Plestenjaka in – na njegovo izrecno željo – tudi samega predsednika Boruta Pahorja. Poznamo ga tudi iz oddaje Ugriznimo znanost na RTV Slovenija in kot člana zabavnega Šaleškega študentskega okteta.

 

Vstopnice:

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri