Profesor Kuzman mlajši – standup monokomedija (dvorana Primskovo!)

kuzman_851x315px

POMEMBNO OBVESTILO:

Dogodek, ki je bil s 13. marca prestavljen na 2. oktober, bo izveden, bo se pa zgodil na drugi lokaciji, in sicer v dvorani na Primskovem (Jezerska cesta 51, Kranj). Na ta način si bo predstavo lahko ogledalo več obiskovalcev.

 

Treba je vedeti še sledeče:
– na voljo je še nekaj vstopnic, zato hitro na Eventim in Petrol prodajna mesta,
– že kupljenih vstopnic zaradi menjave lokacije NI treba menjati,
– če vam novi termin ne ustreza, že kupljene vstopnice lahko vrnete le še do petka, 25. septembra, do 17. ure (na mestih, kjer ste jih kupili).

 

________________________

PROFESOR KUZMAN MLAJŠI

Monokomedija o di(v)jakih in (m)učiteljih

 

Ste pripravljeni na najboljše šale na temo šole?

 

Uroš Kuzman nas v novi monokomediji popelje na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje, pisanje in špricanje. Uroš, edini slovenski komik z doktoratom iz matematike, je v tej krohotanja in hihitanja polni blok uri tisti profesor, ki smo si ga vsi vedno želeli: sproščen, duhovit in ga bolj kot golo predavanje zanima to, da iz nas izvleče največ – smeha.

 

Dolgoletni stand-up komik, izjemno cenjen tako s strani kolegov kot strani občinstva, je širšo prepoznavnost dosegel z nastopi v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer je pošteno popekel Jana Plestenjaka in – na njegovo izrecno željo – tudi samega predsednika Boruta Pahorja. Poznamo ga tudi iz oddaje Ugriznimo znanost na RTV Slovenija in kot člana zabavnega Šaleškega študentskega okteta.

 

Vstopnice:

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri