Standup komedija Neprilagojeni – ODPOVEDANO :(

BAZEN-Neprilagojeni_851x315px-FB-cover

Nocojšnja standup predstava Neprilagojeni je zaradi bolezni na žalost odpovedana. Imetniki vstopnic lahko že kupljene vstopnice vrnete (kjer ste jih kupili) ali pa jih uporabite za standup komedijo Brade, ki bo na Bazenu 14. decembra. Za več informacij pišite na info@bazen-kranj.si Se opravičujemo za nevšečnosti in prosimo za razumevanje.

________________

Slovenka rojena na Hrvaškem, Bosanec, rojen v Sloveniji, ki je moral postati Srb, ter čistokrven Slovenec, ki je odraščal v Kranju, vstopijo v bar…

 

To ni začetek vica, ampak začetek plodnega sodelovanja treh ustvarjalcev na področju humorja. Kako so jih okoliščine zaznamovale, kako so odraščali, kakšni so postali, kaj jih inspirira in kaj nasmeji… vse to bo nasmejalo vas. So drzni, sproščeni, nadarjeni in predvsem zelo zelo smešni. Skupaj imajo več kot 30 let ustvarjanja vsebin na odru, televiziji in radiu. Z razlogom so še vedno aktivni in vse bolj zaželeni.

 

To so Martina Ipša, Željkič & Željudin in Klemen Bučan – oni so NEPRILAGOJENI.

 

Prodaja vstopnic:

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

__________

O predstavi

  • Tekst: Martina Ipša, Klemen Bučan, Željkić
  • Režija: Martina Ipša
  • Produkcija: Zavod za kulturo Maribor
  • Dolžina: 90 minut

__________

MARTINA IPŠA
Po uspešnih predstavah Muca maca 2, XXL Bejbe, Mož iz Manče (muzikal POP TV) so sledile TV oddaje: stand up Brez dlake na jeziku, lastna satirična oddaja Bizarno Aktualno, oddaja Na zdravje, stand up kotiček v času svetovnega nogometnega prvenstva na RTV SLO, Stand up & more na Comedy Central in ne nazadnje tudi zmaga na finalni oddaji Piramide, kjer je s svojim šarmom, kritičnostjo in jezikavostjo prekosila Zmaga Jelinčiča, potrjuje, da je Martina Ipša ženska brez dlake na jeziku. Nastopa več kot 10 let, za seboj ima preko 1000 nastopov, nastopa v treh jezikih v različnih Evropskih in Balkanskih državah.

 

KLEMEN BUČAN
Klemen Bučan je kariero v »šovbiznisu« začel z vlogo v filmu Tu pa tam. Za seboj ima že več kot 10 let nastopanja in več kot 500 stand up nastopov po vsej Slovenji.
Več let je delal na radiu, svoj TV voditeljski krst je doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka Parov. Televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Showom “Survivor – Na robu preživetja”, pripravlja pa že novo športno-zabavno oddajo “Dan za trening”, kjer se bo poizkušal postaviti v čevlje vrhunskih športnikov

 

ŽELJKIĆ&ŽELJUDIN
Lastnik komičnega glasu na Hitradio Center – Željudin.
Po uspešno opravljenih delavnicah stand up komedije pri Martini Ipša, se je na odru prvič preiskusil pred 300 glavo množico leta 2015, kjer je prvič stopil na oder in publiko presenetil s svojim nastopom. Do sedaj ste ga lahko leta spremljali na vseh večjih radijskih postajah v različnih vlogah.

 

Odzivi medijev:

24ur POP IN in 24ur.com

Mariborinfo.com

Gostje v Denis Avdić showu na Radiu 1

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri