Stand up na Tednu mladih: Sašo Stare, Perica Jerković, Aleš Novak, Jernej Celec (RAZPRODANO)

standup prestavljen

DOGODEK JE RAZPRODAN!

 

Tradicionalni stand up večer na Tednu mladih! Lani smo gledali boj komikov. Letos so nam obljubili, da bodo prišli v prijateljski zasedbi, ampak vsem nam je jasno, da vedno prileti kakšna pod pasom, ko imaš tako zasedbo komikov na enem nastopu! Čez leto smo gledali predstave skečoholikov in predstavo Brade, nismo pa še videli predstave: 3/4 skečoholikov in 1/3 Brad. To je enkratna priložnost! Kot vedno je za stand up na Tednu mladih ogromno zanimanja. Zato si priskrbite karto v predprodaji, da ne bo kdo ostal zunaj! 🙂

 

Vstopnina:

  • 6 € (člani Kluba študentov Kranj)
  • 8 € ostali

 

Kje kupim vstopnice:
RAZPRODANO!

 

Nastopajoči:

➤ Sašo Stare je improvizator, komik in načeloma dober človek … razen v prometu …
Sodi v mlajšo generacijo slovenskih komikov, čeprav ima po besedah njegovega zdravnika metabolizem 50 letnika.Videli ste ga lahko v “Zvezde Plešejo” v “Skečoholikih”, na “Roastu Vida Valiča”, v seriji “Stendap predstavlja” in na oddelku s sladkarijami v bližnji trgovini.

 

➤ Aleš Novak je stand up komik nove generacije oz. drugega, tretjega vala stand up komedije pri nas. Po izobrazbi je… eh, koga zafrkavam, sam pišem to predstavitev, tretja oseba ednine ni potrebna. Po izobrazbi sem kemijski inženir, delal sem na inštitutu Jožef Stefan ampak se s tem področjem ne ukvarjam več. Sedaj me lahko spremljate v skeč oddaji Skečoholiki in v oddaji Štartaj, Slovenija! In pa na stand up odrih širom Slovenije … no, enkrat sem nastopil tudi v Grazu.

 

➤ Perica Jerković Se s stand-up komedijo ukvarja od januarja letos.

 

➤ Jernej Celec je komik, scenarist in režiser, ki ustvarja komedijo, komedijo in občasno še komedijo. Po izobrazbi je doktor medicine, ki pa je svoj stetoskop zamenjal za mikrofon. Prihaja iz Prekmurja, širši publiki pa je najbolj znan po svojih nastopih v oddaji “Ta teden z Juretom Godlerjem”, na “Comedy Roastu Vida Valiča”, ter v oddaji “Skečoholiki” na Voyo in Kanalu A.
_______________________________________

Info:
Splet: http://tm18.ksk.si/
Facebook: Teden mladih 2018
Instagram: @tedenmladih
E-mail: pr.tm@ksk.si

 

Organizator:
Klub študentov Kranj in KUD KIKS

 

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri