Smells Like K. Spirit – Nirvana Tribute (Švica) in Retro Kult

Nirvana_fb

PREMIERNO V SLOVENIJI! Smells Like K. Spirit je švicarski tribute band legendarne Nirvane. Zasedbo so leta 2010 ustanovili Heidi Black, Timmy Schenk in Donn Torres, vsi našteti so še vedno aktualni člani zasedbe. Skupina bo pričarala show v duhu prave Nirvane, obisk je obvezen za vse ljubitelje legendarne grunge skupine, obenem pa idealna priložnost, da podoživite njihov koncert. Če pa ste bili premladi za obisk koncerta Nirvane, potem je udeležba na koncertu Smells Like K. Spirit sploh obvezna!

 

Kot predskupina bo nastopila zasedba Retro Kult, ki v počastitev pred kratkim izdanega prvenca Salvatio Analogum pripravlja vseslovensko turnejo, veseli pa nas, da bodo album premierno predstavili ravno pri nas.

 

Prodaja vstopnic:

PREDPRODAJA:

– Info točka Kluba študentov Kranj (člani KŠK): 7 €

– Eventim prodajna mesta (do vključno 27. decembra): 8 € (http://goo.gl/YCRiF9)

BLAGAJNA BAZENA (28. decembra od 20:00 dalje): 9 €

__________

 

SMELLS LIKE K. SPIRIT

 

Timmy Schenk: kitara in glavni vokal
Donn Torres: bas in backvokal
Hedi Black: bobni

 

Več o bandu:

– spletna stran

– Facebook

 

 

 

 

 

RETRO KULT

 

Retro Kult je petčlanska Hard rock zasedba iz Ljubljane in okolice, katere začetki segajo v leto 2011, ko so se sorodne glasbene duše odločile, da združijo svoje ideje in skupaj nadaljujejo glasbeno pot. Skupina z izkušnjami z večjih odrov in izdelanim nastopom ponuja surovo energijo in doživeto čutenje glasbe iz osrčja rock kulture, iz časa, ko sta bila kitarski riff in ritmična podlaga v polnem razcvetu.

 

 

Bend je pred kratkim izdal svoj prvenec Salvatio Analogum. Album je posnet v tradicionalni analogni tehniki – v živo in na trak, brez motečih dejavnikov moderne glasbene produkcije. Skozi glasbo in besedila albuma, ki je neprekinjen, se prepleta zaključena zgodba, ki poslušalcu prikaže čustva, ki so Retro Kult. Album je bil posnet blizu Benetk, v povsem analognem studiu Prosdocimi Recording Studio. Njihov producent je bil Mike 3rd, mastering pa je naredil Ronan Chris Murphy v Los Angelesu v Kaliforniji.

Ne glede na trende v glasbeni industriji Retro Kult še vedno verjame v pojma »bend« in »rock’n’roll«, kot sta ta včasih bila …

 

Več o bandu:

– Facebook

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri