Mi2

mi2-banner

Rock ljubitelji, v koledarju si zabeležite 28. september, ko bo Bazen grmel v rock ritmih! Obiščejo nas legendarni MI2, ki s koncertom na Bazenu že korakajo 25. obletnici delovanja naproti.

 

Za glasbeno skupino Mi2 je delovno leto. Ob številnih koncertih in prvih pripravah na obeleževanje 25-letnice obstoja skupine, ki bo na vrsti prihodnje leto, Mi2 že pridno pripravljajo material za svoj novi studijski album, ki bo luč sveta ugledal skupaj z jubilejem. Kako bo zvenela nova plošča, pa bodo najzvestejši obiskovalci koncertov lahko izvedeli še pred njenim izidom, saj bodo Mi2 nekatere nove skladbe že to jesen začeli izvajati na svojih živih nastopih. Prva takšna priložnost na gorenjskem koncu bo koncert na kranjskem Bazenu, zato vsi neučakani in dobrega žura željni ljudje vabljeni, da se nam pridružite.

 

Prodaja vstopnic:
10,00 € – Early Bird vstopnice (RAZPRODANO)
– 13,00 € – Eventim prodajna mesta (OMEJENO ŠTEVILO VSTOPNIC: 200)
– 16,00 € – Eventim prodajna mesta (OMEJENO ŠTEVILO VSTOPNIC)
– 18,00 € – na dan dogodka

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri