Bazen smeha #3 – mednarodni stand up večer: Goran Vugrinec (Hrv), Tihomir Paravina (Hrv), slovenski komik leta Stefan Šumanac – Šumi in Andrej Težak – Tešky

Bazen-smeha-#3_FB

Tudi tokratni stand up Bazen smeha, sicer tretji po vrsti v tej sezoni, bo mednarodni. S Hrvaške prihajata Goran Vugrinec in Tihomir Paravina, družbo jima bo delal novopečeni komik leta 2013 Stefan Šumanac – Šumi, z ogrevanjem bo začel Dino Kapetanovič, večer pa bo vodil Andrej Težak – Tešky, človek, širni Sloveniji poznan kot organizator festivala Panč, največjega stand up festivala pri nas. Poskrbljeno bo za 100 minut smeha.

 

Prodaja kart:

– Info točka Kluba študentov Kranj*: 3 € za člane, 4 € za ostale
– Agencija M Servis* (poslovalnica Kranj): 3 € za člane, 4 € za ostale
– 5 € na dan dogodka na blagajni Bazena (od 19:00 dalje)

*- karte so na voljo le v predprodaji, torej do vključno petka, 21. marca

 

Število mest je  omejeno!

_________

 

Goran Vugrinec Goc-FBGoran Vugrinec – Goc (Hrv): Goc je kot majhen otrok padel v zbiralnik z Red Bullom in od takrat je eden najbolj energičnih Zemljanov.
 Je komik stalne postave zagrebškega Studia smeha. 
Zagrebčan, višje rasti, v stand up komediji išče smisel življenja, medtem ko njegov ‘levji’ značaj uživa pod sijem reflektorjev.

 Poleg stand up komedije dela kot novinar, dodatno zabavo pa najde v gorskem kolesarjenju. Obožuje sarmo, medtem ko mu sirovi knedli povzročajo zobno nelagodje. Ne mara, kadar ljudje rišejo ‘smajlija’ iz napačne smeri. Se ne boji višine, vendar se boji, da bi ravno s te višine padel. 

V prostem času piše haiku prozo in igra potapljanje ladjic sam s seboj. Navdih za šale najde v telefonskem imeniku in verjame, da bi lahko s humorjem profesionalno ubijal. Ne razume, kako ga nihče ne razume in edini razume vse ostale. V vrtcu so ga klicali Don Juan, v šoli Cassanova, v srednji pa nimfoman. Danes ga kličejo zvonček. Na odru bo eksplodiral vsaj nekajkrat v svojem nastopu, vi pa boste pod odrom eksplodirali z njim, saj bo del svoje energije zagotovo prenesel tudi na vas.

 

Tihomir Paravina ura resizedTihomir Paravina (Hrv): Tihomir je komik, ki vam bo razložil svoje šale, za razliko od čarovnikov, ki vam nikoli ne bodo razložili, v čem je štos. Tako dolgo je že za mikrofonom, da bi moral plačati predplačniško razmerje. Obožuje klavir in se ga uči igrati, ker doma nima prostora, to ponavadi počne kar pred publiko v domačem Studiu smijeha. Rad bi imel dim mašino, da bi lahko preprosto izginil z odra, medtem ko ga gledate. Priseže, da lahko potemni pod sojem reflektorjev na odru, prav tako kot na soncu. Ni še bil na soncu, tako da to najverjetneje drži. Bodite pripravljeni na vse, bodite pripravljeni na kralja trash stand-up komedije.

 

 

 

Šumi resizedStefan Šumanac – Šumi: Novopečeni stand-up komik leta Stefan Šumanac Šumi je eden od najbolj perspektivnih mladih stand-up komikov v Sloveniji. Je predstavnik mlajše generacije komikov, ki rad pove, zakaj je v Sloveniji težko in zakaj je lepo biti čefur, pri tem pa s svojim balkanskim stilom in rosno mladostjo očara predvsem ženski del publike. Je zagrizen oboževalec Vida Valiča, še bolj pa deklet, ki krožijo okoli njega.

Po tem, ko je svojo komično pot začel s pomočjo Vida Valiča s prvim open micom in nasveti, pa kasneje z nekaj nastopi v izvedbi Andreja Težaka, med katerimi je omembe vreden njegov 10. nastop na večer pred zagrebško edicijo festivala Panč v klubu Boogaloo, kjer se je udeležil tekmovanja za najboljšega mladega komika in bil odličen 4. od 13 nastopajočih.
Zaradi njegove simpatične osebnosti so ga vzljubili številni stand-up komiki in tudi publika. Stefan se danes lahko pohvali s preko 150 nastopi, naredil je dva One Man Showa, posnel nekaj 10 skečev in igral v številnih videospotih. 16. januarja 2014 je zmagal na tekmovanju Stand-up komik leta in s tem vpisal novo lovoriko in postavil mejnik v svojem delovanju kot komik!

 

Tešky simpa resizedAndrej Težak – Tešky: Je eden od komikov, ki je slovensko stand-up komedijo postavljal na noge, odvijal iz plenic in bil eden pionirjev drugega vala stand-up komedije v Sloveniji. Z ekipo Komikaze je obkrožil Slovenijo in se odločil za voditeljsko mesto. Izkušnje iz improvizacijskega gledališča je odlično unovčil in danes je odličen povezovalec, mojster atmosfere in komuniciranja s publiko. Tešky se rad pošali na račun svojega vegetarijanstva, managerskega poklica in ljudi, s katerimi se kot glasbeni manager vsakodnevno ukvarja, njegov humor pa je pogosto na meji, saj ljubi črne šale in direktnost, je piker, sarkastičen, kritičen in brez zavor. Zagotovo bo s svojim inteligentnim humorjem zapeljal tudi vas.

Zelo je ponosen na svojega otroka, festival PANČ, ki ga organizira 6 let in na njem je nastopal vsa leta kot povezovalec vseh večerov. Ponosen je na akademijo PANČ, v kateri je izšolal številne nove komike in na open mic večere v ljubljanskem Foerster baru, kjer se kalijo novi komiki in kjer se pilijo nove šale. Ponosen je na številne večere stand-up komedije, ki jih je postavil na oder v teh letih in katerih del je bil tudi kot nastopajoči povezovalec.

 

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri