KŠK Ultraviolet Electronic Festival 2019

banner-clay clemens

Če ste mislili da se je študijsko leto in priprave na nove izpite že začelo, vam bo Klub študentov Kranj dokazal nasprotno. Dajemo vam še zadnjo priložnost za odklop ob beatih odmevnih imen iz Slovenije in lokalnih DJ-jev.

V Klub Bazen Kranj bosta krmarila Kosta Radman [Official] in Clay Clemens, redna gost kluba Cirkus in rezidenta znanih klubov Papaya in Noa Beach Club v Zrćah (Uvrščena na 6. in 22. mesto po lestvici DJMag TOP100 Clubs).

Spremljevalno posadko bodo sestavljali Lowjack in ….
Vizažistke, ki bodo poskrbele, da bo z UV barvami lahko namazan prav vsak udeleženec dogodka, spomin na to pa boste lahko ovekovečili v KŠK photoboothu, kjer vas bo čakal fotograf.

V sklopu festivala bomo organizirali tudi DJ contest; želimo, da priložnost dobijo tudi nadobudni lokalni DJ-ji, ki si poskušajo ustvariti pot v EDM industriji.
Več informacij pride v naslednjih dnevih, tako da spremljajte dogodek in stran Kluba študentov Kranj.

 

Program:
20:00 – 23:00 – Zmagovalci (DJ contest)
23:00 – 01:00 – LowJack
01:00 – 02:30 – Kosta Radman
02:30 – 04:00 – Clay Clemens

 

Cena vstopnice:
• Predprodaja: 5€
• Dan dogodka: 7€
• Cena s KŠK: 3€ (tudi na dan dogodka)

 

Vstopnice bo mogoče kupiti na info točki KŠK, in na dan dogodka pred vhodom.

Skrbeli bomo za sprostitev tudi tekom študijskega leta, zato se včlani v KŠK za ugodnosti. Na dogodku bo postavljena KŠK stojnica, na kateri se lahko včlaniš v Klub študentov Kranj in si zagotoviš cenejšo karto; rabimo le tvoj dokument in potrdilo v vpisu. Simpl.

Last chance to dance, baby!
#postaniKŠK #UVEF2019

 

Klub Študentov Kranj IG: https://www.instagram.com/klubstudentovkranj/
Bazen Kranj: https://www.instagram.com/bazen_kranj/
UV Electronic festival IG: https://www.instagram.com/uv.electronicfestival/

 

VSTOP 18+

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri