Koncert HELP! A Beatles Tribute + posebni gosti

HELP! Feb 2018 Bazen (815x315)

Ekipa Bazena Kranj po večih uspešnih koncertih z odličnimi HELP! A Beatles Tribute sodeluje tudi letos. V preteklost bomo skočili 16. februarja, ko se bo zgodil še en od nepozabnih koncertov, prežet z ogromnim odmerkom pozitivne energije. To je eden tistih koncertov, ki ne pozna starostnih ovir. Najmlajši udeleženec običajno ni star niti 10 let, medtem ko najstarejši zna šteti preko osem desetletij!

 

Koncert bomo popestrili z nastopom Big band Grosuplje, ki se bodo Helpom pridružili pri nekaj pesmih. Gre za ekipo mladih do zmerno starejših glasbenih entuziastov, ki zatočišče vsak ponedeljek najdejo v prostoru za vaje. Vsako leto poskušajo z glasbo narediti nemogoče – izobraziti publiko in se obenem imeti dobro. In to počnejo že 20 let.

 

Vstopnice:

10 € – 100 early bird vstopnic na Eventim prodajnih mestih (vstopnic ni več)
12 € – omejeno število vstopnic na Eventim prodajnih mestih
15 € – na dan dogodka (Eventim in blagajna Bazena)

 

HELP! A Beatles Tribute je skupina, ki s svojim energičnim vzdušjem ter veliko natančnostjo izvaja glasbo legendarnih The Beatles. Z neoporečnimi, izjemno natančnimi in obenem energičnimi izvedbami skladb skupine The Beatles, bodo HELP! A Beatles Tribute v vas vzbudili občutek, da ste dejansko na koncertu liverpoolske četverice. Koncert vsebuje zaščitne znake skupine The Beatles, vključno s kostumografijo ter glasbenimi inštrumenti, uporaba slednjih pa omogoča rekonstrukcijo kvalitete zvoka skupine The Beatles, ki publiko ponese nazaj v šestdeseta.

 

Skupina HELP! A Beatles Tribute se redno pojavlja na odrih Slovenije, Nemčije, Švice, Belgije, Nizozemske, Španije, Avstrije, Italije, Hrvaške ter Rusije. Avgusta 2015 so bili fantje povabljeni tudi v Liverpool v Angliji, na festival Inernational Beatleweek, ter tam nastopili na devetih koncertih, marca istega leta pa v Obertauern v Avstriji, kjer se je odvijala petdeseta obletnica snemanja celovečerca skupine The Beatles – “HELP!”

 

Naj bodo festivali, koncertne dvorane, klubi, kazinoji ali poslovne zabave, HELP! občinstva ne pušča ravnodušnega. Na koncertu skupine boste lahko slišali izvedbe klasik iz zgodnje, pa vse do kasnejše ustvarjalne dobe legendarnih The Beatles, kot so Can’t Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Here Comes The Sun, Hey Jude in še mnoge druge.

 

Pridite na koncert skupine HELP! A Beatles Tribute in se prepustite glasbi, ki je za vedno spremenila svet!

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri