Edo Maajka z bandom – Brothers Moving – Jimmy Barka Experience (Zaključni koncert Tedna mladih)

TM EVENT banner BAZEN 851x315

Finale Tedna mladih 2018!
EDO MAAJKA – BROTHERS MOVING – JIMMY BARKA EXPERIENCE

 

Letos se Teden mladih spet zaključuje v stilu! Namesto z vodo bomo bazen napolnili s plesočimi koraki in mladostno energijo. Rajali bomo skupaj s tremi skupinami – dve uvoženi in ena domača.

 

Prodaja vstopnic:

  • Early bird: 5 € (do 13. aprila oz. prvih 100 kart) – dobite jih na Info točki KŠK ali pa pošljite mail na info.tocka@ksk.si (plačilo preko TRR)
  • Redna predprodaja: 8 € člani*, 10 € nečlani
  • Na vratih: 10 € člani*, 12 € nečlani

*člani Kluba študentov Kranj

 

Kje se vse da dobiti karte:
Info točka Kluba študentov Kranj (Slovenski trg 5, Kranj).
Eventim: več info kmalu.

 

➤ Edo Maajka
Stari znanec slovenskih odrov se vrača z bandom! V Kranju ga nismo videli že nekaj let, tako da ga pričakujemo z odprtimi rokami in širokimi nasmeški! V spremstvu banda Edo še bolj ubija rime, tako da bo definitivno hud koncert.

 

➤ Brothers Moving
Iz Danske preko New Yorka v Kranj! Prvič bomo v Sloveniji gostili trenutno najodmevnejši street band na svetu. Dokazali so se na ulicah New Yorka, s pomočjo viralnih posnetkov pa so hitro obkrožili zemljo. Igrajo na vseh svetovnih festivalih, zato imamo srečo, da jih bomo lahko ustavili v Kranju.

 

➤ Jimmy Barka Experience
Ljubljanski trojec, ki ga sestavljata dva DJa in bobnar. Nepredvidljivi ritmi sestavljeni iz različnih žanrov vedno obrnejo folk na glavo, nazaj na noge, potem pa spet na glavo. Pred dvemi leti so Izdali album Stolen Boats, ampak za pristen Jimmy Barka Experience jih morate slišati v živo!

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

 

 

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri