Time Machine – žur 90s & 2000s plesnih hitov

20200411_TimeMachine_WWW_851x315

Na Bazenu nadaljujemo s serijo super žurerskih “trash” hit večerov! DJ nas bo tudi tokrat popeljal v preteklost – v “90s” in uvodna leta tega tisočletja – in skupaj bomo zažurali ob največjih plesnih hitih. POZOR: dogodek Time Machine je primeren le za najbolj prštimane žurerje. A veste, kaj je še hudo? Da je vstop brezplačen!

 

Za DJ program skrbita:
– dj “hišnik” brez imena
– posebni gost: Klemen Buchan

Baywatch in tresoče rdeče kopalke na Pameli Anderson, Brandon, Brenda in klapa, ki krojijo usodo West Beverly High. David Hasselhoff s svojim črnim Pontiacom Trans Am, ki sliši na ime KITT. Na radijskih frekvencah odmevajo DJ Bobo, Britney Spears, 2 Unlimited in neskončno pop ikon še preden se je Đastin Bibr sploh rodil.

 

Dekleta z na rit napopanimi Levis 501 in fantje v legendarnih Big Star širšimi od Fiat 126. Veliko več od Coco Jumbo, Macarene, Limba in drugega, čemur se danes posmehujemo ob pogledu na šolske fotografije. Takrat tovarišice z neomajnimi trajnami in mi z gobastimi prečkami. Kariraste srajce in Hubba Bubba. Vse to zabeleženo na VHS kasetah (kjer je bil prostor med WWF in The DJ KAT Show).

 

Čas po Marjanu Kralju. Čas pred Damjanom Murkom. Čas, ki nam ga je po svoje uničil suknjič Stojana Auerja, a čas, ki ga z lepimi spomini obujamo vsi, ki smo svobodno trošili Bone in kasneje Tolarje. Ne skrbi če ne poznaš razlike med NKOTB, Backstreet Boys in N’Sync, te bomo mi podučili.

 

Leta 2034 bo govora o tem, kako so se na Bazenu daljnega novembra 2019 začeli legendarni Trash žuri z muziko od 90-ih pa do poznih 2k, oziroma dokler poznamo besedila. Edina opcija, da ti bratu Gorenjcu in sestri Gorenjki kdo povrne čas nazaj.

 

P.S. glasbene želje sprejemamo samo v pisnih oblikah ob predhodnem plačilu upravnih kolekov v vrednosti 239,64 SIT.
Mrzu čaj se streže samo polnoletnim osebam v spremstvu staršev.
Kdor prvi zasliši Belo Snežinko in se zadere: TAMAGOTCHI na ves glas, dobi najnovejšo kaseto TDK s posnetki iz oddaje Radovedni Taček.

 

Vstopnina:

– vstop prost

 

Vstop:
– 18+

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri