Oldies Goldies // The Masquerade Edition

84487561_1808994065911769_8511897385578790912_o

Februarska edicija bo, kljub pokopanemu pustu, v duhu mask in misterioznosti. S prvima izvedbama v decembru in januarju smo skupaj prav energično in kvalitetno sprejeli dejstvo, da je Kranj s celotno Gorenjsko pripravljen na sago Oldies Goldies housičev.
Tako bomo znanim House in Disco hitom pustili podoživljati svojih nekaj minut slave, vsak mesec sproti.

 

Kot je sedaj že znano, bodo za glasbo skrbeli rezidenčni mojstri: Chulliano Lexias ter Ivan Praća bosta pod dirigentsko paličico, ki jo nosi Saturday Simon, kovala svoje žezlo tako kot jima je to namenil pustni bog glasbe in ušes.

 

Tokrat bomo pustni Oldies Goldies zapakirali v benečanski stil ter v videz, ki ga narekuje sedaj že kultni Claptone. Benečanska maska ali pa le prekrivalo čez oči, misteriozen videz ali le nekaj mačkastega vam bo že na vhodu omogočilo nižjo ceno vstopnice. Vsak, ki pa se nam bo z masko na obrazu pridružil še na plesišču, pa bo deležen presenečenja, ki sladko spolzi po grlu.

 

Za tiste, ki si boste svoj obisk v naprej splanirali, za povratnike, za tiste, ki se ob Oldies Goldies zabavah počutite tako kot mi, vam nekaj vstopnic ponujamo po znižani ceni, a opcija velja le za obisk do 24h. Kako do njih? Klik tule

 

 

Line-up:

Chulliano Lexias

Ivan Praća

Saturday Simon

 

Info & rezervacije:

info@bazen-kranj.si

 

Vstopnina:

  • 10€
  • Znižana cena do 24h: 5€ – vpis na listo
  • Maske: 5 € celo noč

 

Trajanje:

22.00 – 5.00

 

Starostna omejitev:

18+

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri