Izjave nastopajočih

“Izjemno vzdušje, izjemen ambient, upamo, da bo še dolgo obratoval in ponujal podobne izkušnje mnogim slovenskim bendom. Mi smo uživali od prve do zadnje sekunde.”


“To je v bistvu naše delo, da probamo narediti čim boljši žur in, ja, tokrat se je vse poklopilo. Poln Bazen, ki je čakal še na nastop Big Foot Mame, nam je uspelo napaliti tako, da je rapal, pel, muval, skakal z nami do konca, kar je res nepozabna izkušnja. Težko je opisat ta filing – noro! Torej zahvale grejo vsem obiskovalcem, ki so z nami ustvarili to neverjetno vzdušje. It was f… hot!”


“Priznajem da smo očekivali lošiji zvuk i akustiku, jer to je ono što ti prvo padne na pamet ako pomisliš na bazen. Ali smo bili prijatno iznenadjeni akustikom i još boljim zvukom. Sve pohvale za ekipu koja nas je dočekala, desetka za organizaciju i poseban pozdrav za publiku koja je bila super. Mi smo uživali, vidimo se opet!”


“Zelo sem vesel, da je bilo prvo gostovanje predstave Desert prav v Kranju, kjer sem odraščal in na Bazenu, kjer sem leta 2007 doživel enega svojih prvih nastopov sploh. Hvala vsem, da ste prišli in se smejali tudi šali o porno Pandah in hvala organizatorjem, da so mi dovolili, da sem jim na skrivaj pojedel ves Raffaello.”


“Koncert je bil super organiziran, prostor je verjetno najboljši pokriti koncertni prostor v Sloveniji in publika v Kranju je od začetka do konca dihala z nami … Divje – odlično!”


“Tu smo igrali prvič, zato nismo vedeli, kaj lahko pričakujemo, ampak lahko povem, da smo nad Bazenom navdušeni. Odlična energija, zvok, odnos, v užitek nam je bilo in z veseljem se vrnemo. Bazen je sedaj definitivno nam eno najljubših prizorišč.”


“Še vedno smo pod ardenalinskimi vtisi po koncertu v kranjskem Bazenu – zapomnili si ga bomo po dobrem špilu in odlični publiki. Igrati v prenovljenem Bazenu je izjemna priložnost, ker ima enega najboljših rockerskih odrov v Sloveniji in ker osebje vedno lepo poskrbi za bend.”


“Those lines to say again a massive thank you to all the guys in Kranj! We absolutely had a blast! Thanks for your professionality and the warm feedback you gave to us. The venue is very cool, the guys did a great job and the audience was crazy! Many, many thanks and hopefully we see us again soon! Rock on Slovenia!”


“Žurka je bila fenomenalna i svaka čast za prostor, ideju i ostale sitnice u kompletu. Nadam se da čemo se opet družiti u skorije vreme.”


“What a great place to be, what a great audience (we love you), what a lovely town! We had a really great time at your lovely venue and we’ve been sad to leave the place the day after! The sound was huge, the tech team perfect. Thank you thank you thank you!”


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri