Seisenberg Blues Band – Koncertna idila na otoku / Kavarna Bazen

2015_SeisenbergBand_851x315

Seisenberg Blues Band, ki je bil ustanovljen daljnega leta 1983, od nekdaj predstavlja vodilno bluzovsko in rokersko zasedbo Suhe krajine. Ime skupine je izpeljano iz starodavnega imena kraja Žužemberk ob reki Krki. V njej se je v letih obstoja kalilo mnogo glasbenikov, že nekaj časa pa nastopa v do sedaj najbolj aktivni zasedbi:

 

Tim Kovačič – bobni
Vojko Bavdek – bas
Bojan Černač – solo in ritem kitara
Denis Majzelj – vokal

 

Seisenberg Blues Band preigrava in interpretira skladbe skupin Deep Purple, Dire Straits, Doors … ter mnoge blues in rock standarde, v zadnjem letu pa so ustvarili tudi nekaj avtorskih komadov.

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

 

_________

 

Petkove poletne večere bomo uživali v akustičnih koncertnih večerih, vstop bo prost. Več o koncertni idili na otoku: a veste, da v Kranju obstaja otok? Ja, resno, imenuje se Savski otok. Na njem se nahaja prečudovita Kavarna Bazen v objemu prečudovite narave. In smo rekli, da ga ni lepšega, kot ta unikaten prostor izkoristiti za akustične koncertne večere, na katerih bomo uživali v družbi mogočnih akacij, nedaleč stran pa bo šumela Sava. Bodi dovolj, pridite pogledat, ne bo vam žal, obljubimo!

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri