RockBazen: Bad Seasons (Bih), Dirtswitch

Rock_620x310

KONCERT: BAD SEASONS (BIH) in DIRTSWITCH

 

Vstopnice:
– Info točka Kluba študentov Kranj*: 4 € za člane, 5 € za ostale
Agencija M Servis* (poslovalnica Kranj): 4 € za člane, 5 € za ostale
– 6 € na dan dogodka na blagajni Bazena (od 20:00 dalje)
*- karte so na voljo le v predprodaji, torej do vključno petka, 4. oktobra

 

Obeta se zanimiv grunge rock večer, na katerem bodo nastopili Bad Seasons iz Tuzle in slovenski Dirtswitch.

 

Bad Seasons (Bih)
Bad Seasons so se s številnimi gostovanji na festivalih po Balkanu hitro umestili med zastavonoše grunge rocka v regiji. V Slovenijo prihajajo na krilih težko pričakovanega drugega albuma, ki obeta, da bo ekipo iz Tuzle prerinil med evropsko rock smetano. Z dvema glavnima vokaloma ter prodorno odrsko izraznostjo v kombinaciji z edinstvenim slovenskim koncertnim prostorom jih enostavno ne smete zamuditi.
https://www.facebook.com/badseasons?fref=ts

 

Dirtswitch
Začetki skupine Dirtswitch segajo v mrzlo zimo leta 2009, ko fantje sploh še niso slutili, da se jim približuje najbolj divja vožnja njihovega življenja. Veliki val. Po rojstvu komada ‘Restraints’ so štirje ustanovni člani odkrili prisotnost naelektrene energije, ki jih je povezala v njihovi strasti do glasbe in ustvarjanju koncertnega spektakla za vse tiste, ki so pripravljeni sprostiti svoja čustva. Dirtswitch so novinci na glasbeni sceni, Rok, Luka, Uroš in Jani pa so svojo glasbeno osebnost kovali več let po drugih slovenskih skupinah.

Dirtswitch svoje vplive črpajo iz grunge in post-grunge obdobij preteklih dveh desetletij, kot so Alter Bridge, Soundgarden, King’s X in Shinedown, njihov značilni zvok pa sestavljajo težke, nizko uglašene kitare, prepletene z močnimi in spevnimi vokalnimi linijami.

Prvenec ‘Phoenix Down’ se dotika tematike vzponov in ponovnih padcev, 12 skladb na plošči pa se preliva iz visoko-oktanskih žganic »Restraints« in »Too much« v očarljive bledeče akorde zaključne skladbe »Today«.

Dirtswitch so svojo glasbo uspešno predstavili publiki tako v Sloveniji kot v tujini, pojavili pa so se tudi na večjih slovenskih in avstrijskih festivalih, kot so Majske igre, Schengenfest in dunajski Maifest.
http://www.dirtswitch.com


Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri