Koncertna idila na otoku: Troet / Kavarna Bazen

2015_Troet_851x315
Petkove poletne večere bomo uživali v akustičnih koncertnih večerih, vstop bo prost. Več o koncertni idili na otoku: a veste, da v Kranju obstaja otok? Ja, resno, imenuje se Savski otok. Na njem se nahaja prečudovita Kavarna Bazen v objemu prečudovite narave. In smo rekli, da ga ni lepšega, kot ta unikaten prostor izkoristiti za akustične koncertne večere, na katerih bomo uživali v družbi mogočnih akacij, nedaleč stran pa bo šumela Sava. Bodi dovolj, pridite pogledat, ne bo vam žal, obljubimo!

 

Trio Troet s svojo energijo, sproščenostjo in ustvarjalnostjo ustvari prijetno vzdušje in omogoča kratek pobeg v akustični svet rock in pop-rock glasbe. Zasedbo sestavljata vokalistka Ajda Kovačič, kitarist in vokalist Juš Jazbec ter cajonist Aljaž Dreml. Avtorsko ustvarjanje je usmerjeno predvsem v poslušljivo rock in pop-rock akustično glasbo, tematika besedil pa posega v mladostnikov vsakdan, njegovo doživljanje sveta, hedonizem ter kritizira življenjske in družbene situacije.

 

Pred malo več kot mesecem dni v Klub eMCe placPOZABLJEN ŠOPEKKvalitete ni, je pa za poslušat! 😉

Posted by Troet on Tuesday, 9 June 2015

Trio ponuja svežino in nekaj drugačnega, zato želi z ljubitelji rocka in pop-rocka v drugačni izvedbi ustvariti prijetne večere ob dobri glasbi in sproščeni družbi. Trio se je uradno formiral nedavno, za seboj ima dva uspešena samostojna koncerta v Mladinskem centru Velenje – Emce plac in v Ziferbaltu, Ljubljana.

 

Zasedba:

– 19-letna vokalistka Ajda Kovačič ima za seboj veliko glasbenih izkušenj, bila je tekmovalka slovenskega X Factorja ter je bivša članica hard rock – heavy metal glasbene skupine Hellcats.
– 18-letni kitarist in vokalist Juš Jazbec ima večletne izkušnje igranja kitare, z metal skupino Dost je sodeloval na slovenskem tekmovanju Natečaj Botečaj, sedaj pa je član punk zasedbe Cener.

– 18-letni cajonist Aljaž Dreml je član nadobudne mlade glasbene skupine Night flight, ki ima za seboj številne natečaje in nastope po Sloveniji, prav tako je član punk zasedbe Cener .

 

Več o bandu.

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri