Koncertna idila na otoku: Terapin / Kavarna Bazen

2015_Terapin_851x315

Petkove poletne večere bomo uživali v akustičnih koncertnih večerih, vstop bo prost. Več o koncertni idili na otoku: a veste, da v Kranju obstaja otok? Ja, resno, imenuje se Savski otok. Na njem se nahaja prečudovita Kavarna Bazen v objemu prečudovite narave. In smo rekli, da ga ni lepšega, kot ta unikaten prostor izkoristiti za akustične koncertne večere, na katerih bomo uživali v družbi mogočnih akacij, nedaleč stran pa bo šumela Sava. Bodi dovolj, pridite pogledat, ne bo vam žal, obljubimo!

 

Terapin je mlada dvočlanska zasedba iz Ljubljane, ki jo sestavljata Jure Bajt ­ (akustična kitara) in Polona Vozel ­ (vokal in orglice). Preigravata akustični folk­blues, katerega vir navdiha so Robert Johnson, Big Bill Broonzy, Little Walter, Sonny Boy Williamson, Woody Guthrie in Lisa Kindred. Repertoar pa dopolnjujejo tudi avtorke pesmi z izpovedno in družbenokritično tematiko.

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri