Koncertna idila na otoku: Drajnarjuva vampa in Jože Žvokelj / Kavarna Bazen

2015_DrajnarjuvaVampa_851x315

Petkove poletne večere bomo uživali v akustičnih koncertnih večerih, vstop bo prost. Več o koncertni idili na otoku: a veste, da v Kranju obstaja otok? Ja, resno, imenuje se Savski otok. Na njem se nahaja prečudovita Kavarna Bazen v objemu prečudovite narave. In smo rekli, da ga ni lepšega, kot ta unikaten prostor izkoristiti za akustične koncertne večere, na katerih bomo uživali v družbi mogočnih akacij, nedaleč stran pa bo šumela Sava. Bodi dovolj, pridite pogledat, ne bo vam žal, obljubimo!

 

Drajnarjuva vampa (Tomaž Hostnik, vokal, klavir; Jernej Hostnik, harmonika, spremljevalni vokal) sta duet, ki ustvarja na področju družbeno-kritičnega oz. protestnega šansona. Maja 2015 je pri založbi Sanje izšel njun prvenec z naslovom Je pri nas od nekdaj znano, od junija pa ju lahko slišite tudi na radiu Študent.

 

Za seboj imata dva sijajna koncerta pred ljubljanskim magistratom (Slo. dnevi knjige) in na Škofjeloškem gradu. Oba člana provokativnega dueta sta profesionalna glasbenika, šolana na univerzah v Grazu in Linzu. Avtor besedil in glasbe je Tomaž Hostnik, pianist, skladatelj, pesnik, pisatelj in dramatik.

 

Ogreval nas bo legendarni kranjski kantavtor Jože Žvokelj.

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri