Koncertna idila na otoku: D’Plejbeks / Kavarna Bazen

2015_DPlejbeks_851x315

Petkove poletne večere bomo uživali v akustičnih koncertnih večerih, vstop bo prost. Več o koncertni idili na otoku: a veste, da v Kranju obstaja otok? Ja, resno, imenuje se Savski otok. Na njem se nahaja prečudovita Kavarna Bazen v objemu prečudovite narave. In smo rekli, da ga ni lepšega, kot ta unikaten prostor izkoristiti za akustične koncertne večere, na katerih bomo uživali v družbi mogočnih akacij, nedaleč stran pa bo šumela Sava. Bodi dovolj, pridite pogledat, ne bo vam žal, obljubimo!

 

D’ Plejbeks je skupina, ki tako kot tudi mnoge druge na svoj način preigrava skladbe iz domače, bivše domače in svetovne zakladnice rock glasbe. Zasedba benda ni stalna, temveč variira v odvisnosti od razpoložljivosti članov. Včasih se pojavijo kot duo z akustičnimi kitarami, včasih kot bend v polni zasedbi. 3. julija bi se glede na proračun morali zožiti na enega človeka. Morda celo na 0,8 človeka ali še manj, če postopek ne bi bil precej boleč. Pa vendar so se odločili, da bodo nastopili kot trio.

 

Zasedba
Boštjan Tršar – boben, glas
Stanislav Vrbek – kitara, bas, glas
Tadej Vasle – kitara, glas

 

dplejbeks

 

Obisk svojega nastopa mladini odsvetujejo. Pa ne, ker bi se na odru grdo obnašali ali grdo govorili ali kakorkoli drugače slabo vplivali na razvijajoče se osebnosti. Zgolj zato, ker novih popularnih hitov ne igrajo in jih najverjetneje tudi v bodoče ne bodo. Fantje namreč v povprečju štejejo dobrih 45 let in izbirajo temu primeren repertoar.

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri