Koncertna idila na otoku: Crazy Stalker / Kavarna Bazen

2015_CrazyStalker_851x315

Petkove poletne večere bomo uživali v akustičnih koncertnih večerih, vstop bo prost. Več o koncertni idili na otoku: a veste, da v Kranju obstaja otok? Ja, resno, imenuje se Savski otok. Na njem se nahaja prečudovita Kavarna Bazen v objemu prečudovite narave. In smo rekli, da ga ni lepšega, kot ta unikaten prostor izkoristiti za akustične koncertne večere, na katerih bomo uživali v družbi mogočnih akacij, nedaleč stran pa bo šumela Sava. Bodi dovolj, pridite pogledat, ne bo vam žal, obljubimo!

 

Crazy Stalker so petčlanska zasedba, ki se razvija že približno 4 leta, aktivno pa deluje 1 leto. Zvrst glasbe, ki jo igrajo, je najbližja hard rocku, igrajo pa tudi avtorsko glasbo, njihovi avtorski komadi se prav tako gibljejo od hitrih do bolj mirnih ritmov. Večina avtorskih pesmi je napisana v angleščini, saj je bolj fluenčni in konkurenčni jezik, vendar pa vseeno ne pozabijo na svoje korenine. Zato imajo nekaj skladb napisanih v maternem jeziku (Ni zaželen in znana Lisica).

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri