Koncertna idila na otoku: Burry / Kavarna Bazen

2015_Burry_851x315

Petkove poletne večere bomo uživali v akustičnih koncertnih večerih, vstop bo prost. Več o koncertni idili na otoku: a veste, da v Kranju obstaja otok? Ja, resno, imenuje se Savski otok. Na njem se nahaja prečudovita Kavarna Bazen v objemu prečudovite narave. In smo rekli, da ga ni lepšega, kot ta unikaten prostor izkoristiti za akustične koncertne večere, na katerih bomo uživali v družbi mogočnih akacij, nedaleč stran pa bo šumela Sava. Bodi dovolj, pridite pogledat, ne bo vam žal, obljubimo!

 

Jure, sicer bolj poznan kot Burry, prihaja iz okolice Ljubljane. Kitaro se je začel učiti pri osmih, klaviature pa pri štirinajstih letih. Leta 1999 se je udeležil festivala Melodije Morja in Sonca s svojo prvo pesmijo Ti si moja ljubica. Burry igra vse od rocka, rock’n’rolla do bluesa, funka in countryja.

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri