2B – Koncertna idila na otoku / Kavarna Bazen

2015_2B_851x315

Belokranjsko skupino 2B sta ustanovila brata Jernej in Gašper, kasneje se jima je pridružil še tretji brat Primož in od takrat delujejo pod imenom 2B. Skupino so poimenovali kar po hišni številki 2B, ker vsi živijo pod isto streho. Glasbo, ki jo 2B ustvarjajo, bi žanrsko težko opredelili, saj zvočno posega v zapuščino tako različnih zvrsti rock glasbe, kot tudi popa.

 

V letu 2013 so tudi izvedli akustično turnejo po Sloveniji in tako v štirih mesecih nastopili na več kot dvajsetih različnih odrih po Sloveniji in pa tudi v tujini. V letu 2014 se je skupina 2B pridružila veliki glasbeni družini diskografske hiše HAD, v kateri so še Gal Gjurin, Severa Gjurin, glasbena skupina Čedahuči …, s katerimi zadnje čase veliko sodelujejo. Prav tako so v letu 2014 dobili novega člana, basista in back vokalista Mateja Pezdirca, ki prav tako prihaja iz Bele krajine! Glasba, ki jo lahko slišite na njihovih koncertih, je polna dobre energije in ima v sebi noto, ki vam bo polepšala večer, če ga boste preživeli v njihovi družbi.

 

Poleg avtorske glasbe igrajo tudi nekaj prirejene glasbe svetovno znanih izvajalcev, kot so: Kings of Leon, Coldplay, Mando Diao, Doobie Brothers …

 

Več o bandu.

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

 

 

______

 

Petkove poletne večere bomo uživali v akustičnih koncertnih večerih, vstop bo prost. Več o koncertni idili na otoku: a veste, da v Kranju obstaja otok? Ja, resno, imenuje se Savski otok. Na njem se nahaja prečudovita Kavarna Bazen v objemu prečudovite narave. In smo rekli, da ga ni lepšega, kot ta unikaten prostor izkoristiti za akustične koncertne večere, na katerih bomo uživali v družbi mogočnih akacij, nedaleč stran pa bo šumela Sava. Bodi dovolj, pridite pogledat, ne bo vam žal, obljubimo!

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri