Plavalne urice z Mi2 – otvoritev nove sezone

mi2-banner-620

Septembra 2017 novi Bazen Kranj obeležuje 5 let delovanja! Vstop v novo klubsko sezono bomo proslavili z odličnim koncertom legendarnih rockerjev Mi2, ki bodo predstavili nekaj komadov s prihajajoče plošče, seveda pa ne bodo manjkali niti njihovi največji hiti, za naštevanje katerih bi bilo 10 prstov premalo. Kdo ne pozna zimzelenih Sladka kot med, Zbudi me za 1. maj, Hči vaškega učitelja, Čakal sn te ko kreten, Ko bil sn še mali pizdun, Odhajaš, Pojdi z menoj v toplice, Pa si šla …? Saj veste, če vas ni, manjkate. Se dobimo zadnjo septembrsko soboto z Mi2-jevci in skupaj zakorakamo v Bazenovo novo klubsko koncertno sezono.

 

Predprodaja vstopnic:

  • 7 €: Hal M Bills (vstopnice še niso na voljo)
  • od 9 € dalje (Eventim prodajna mesta)

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

 

Mi2
O fantih bi lahko pisali na dolgo in široko, a ni potrebe. Ena od najprepoznavnejših slovenskih rock skupin, ki je bila ustanovljena leta 1995 v Rogatcu in ima za seboj že več kot dve desetletji glasbenega ustvarjanja.

 

Mi2 so:
Tone Kregar – Tonč (pevec)
Jernej Dirnbek – Dimek (ritem kitarist, pevec)
Egon Herman – Srajca (kitarist)
Robert Novak – Flik (bas kitarist)
Igor Peter Orač – Mali (bobnar)

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri