Plavalne urice z Mi2 + San Di Ego & Attic Mist – otvoritev nove sezone

BAZEN-MI2_851x315px-FB-cover-SD

Septembra 2017 novi Bazen Kranj obeležuje 5 let delovanja! Vstop v novo klubsko sezono bomo proslavili z odličnim koncertom legendarnih rockerjev Mi2, ogrevali nas bodo San Di Ego in Attic Mist! Mi2-jevci bodo predstavili nekaj komadov s prihajajoče plošče, seveda pa ne bodo manjkali niti njihovi največji hiti, za naštevanje katerih bi bilo 10 prstov premalo. Kdo ne pozna zimzelenih Sladka kot med, Zbudi me za 1. maj, Hči vaškega učitelja, Čakal sn te ko kreten, Ko bil sn še mali pizdun, Odhajaš, Pojdi z menoj v toplice, Pa si šla …?

 

Se dobimo zadnjo septembrsko soboto in skupaj zakorakamo v Bazenovo novo klubsko koncertno sezono. Saj veste, če vas ni, manjkate.

 

Prodaja vstopnic:

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

 

______________

Mi2
O fantih bi lahko pisali na dolgo in široko, a ni potrebe. Ena od najprepoznavnejših slovenskih rock skupin, ki je bila ustanovljena leta 1995 v Rogatcu in ima za seboj že več kot dve desetletji glasbenega ustvarjanja.

 

Mi2 so:
Tone Kregar – Tonč (pevec)
Jernej Dirnbek – Dimek (ritem kitarist, pevec)
Egon Herman – Srajca (kitarist)
Robert Novak – Flik (bas kitarist)
Igor Peter Orač – Mali (bobnar)

 

San Di Ego

San Di EGO je slovenska rock skupina, ki je nastala v začetku leta 2013 in jo sestavljajo štirje izkušeni glasbeniki: Sergej Škofljanec (vokal, akustična kitara, klavir), Matic Ajdič (električna kitara, spremljevalni vokal), Martin Rozman (bas kitara, spremljevalni vokal) in Jure Doles (bobni). Trenutno veljajo za eno najuspešnejših novih rock skupin in eno najboljših rock skupin v živo.

SanDiEgo_Livarna_3BW-resize

Marca 2017 so San Di EGO izdali svojo drugo ploščo Doktor za rock&roll, katero je napovedal istoimenski singel, za katerega so tudi posneli videospot. Izid plošče pa so počastili z velikim nabito polnim koncertom v Cvetličarni, kjer so hkrati tudi proslavili svoj četrti rojstni dan. Utrinke s koncerta pa lahko trenutno gledamo v novem videospotu, v katerem so San Di EGO znova združili moči z Aleksandrom Mežkom in posneli zanimiv duet s pesmijo »Gledam tvoje slike«.

Letošnje leto pa bo predvsem ostalo v lepem spominu ne le zaradi veliko uspešnih koncertov kot so festival Gora rocka, temveč tudi zaradi skupnega nastopa s Samantho Fox na festivalu Pivo in cvetje, kjer so fantje uprizorilil spektakularen koncert, ki bo marsikomu ostal v spominu.


Attic Mist

Attic Mist je petčlanska hard rock zasedba iz okolice Kranja, ki se v svojem repertoarju spogleduje z rock’n’roll ter blues glasbo. Skupina je v slabih dveh letih obstoja nanizala vrsto nastopov širom Slovenije, kot tudi v Nemčiji (Garage Deluxe) in na Hrvaškem (Tabor Film Festival 14). Poleg tega, da so bili v tem času mnogokrat predskupina priznanim glasbenikom, kot so Siddharta, Niet, Elvis Jackson in Plavi Orkestar, so uspešno izpeljali že marsikateri samostojen koncert. Z nalezljivo mladostno energičnostjo, ki jo izkazujejo na odru, ter »s pravo mero radovednosti, s katero se spopadajo tudi z zahtevnejšimi glasbenimi izzivi, za katerimi ves čas stremijo« (Karmen Verdonik), so si med drugim priborili drugo mesto v finalu Špil Lige 2015/16. Septembra 2016 pa so izdali svoj debitantski EP z naslovom Just a Taste, na katerem »demonstrirajo mladi upi slovenskega rock revitalizma všečno mero potence in mladostniške ihte, kot tudi porogljivega uporništva, ki sodi vkup k osnovni izkaznici samega poslanstva, za katerim stoji skovanka rock ‘n’ roll« (Aleš Podbrežnik za Rockline).

promo

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri