Janez Zmazek – Žan – Koncertna idila na otoku s Carniolo / Kavarna Bazen

zmazek-banner

V sodelovanju s tradicionalnim Festivalom Carniola bodo zadnji trije petkovi septembrski večeri v kavarno pripeljali eminentnejša glasbena imena. Tokrat nas obišče Janez Zmazek – Žan, sicer član legendarnih Don Mentony Band, pred tem je igral pri Buldožerjih. Zmazek bo zaigral vse svoje uspešnice, seveda v akustični verziji.

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →

 

 

_______

Petkove poletne večere bomo uživali v akustičnih koncertnih večerih, vstop bo prost. Več o koncertni idili na otoku: a veste, da v Kranju obstaja otok? Ja, resno, imenuje se Savski otok. Na njem se nahaja prečudovita Kavarna Bazen v objemu prečudovite narave. In smo rekli, da ga ni lepšega, kot ta unikaten prostor izkoristiti za akustične koncertne večere, na katerih bomo uživali v družbi mogočnih akacij, nedaleč stran pa bo šumela Sava. Bodi dovolj, pridite pogledat, ne bo vam žal, obljubimo!

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri