Help! A Beatles Tribute Band – skok v preteklost

help-2111-fb

Z največjim veseljem sporočamo, da na Bazen tudi tokrat prihajajo legendarni HELP! A Beatles Tribute Band, ki nas bodo popeljal v čas ene največjih skupin vseh časov!

 

HELP! A Beatles Tribute je glasbena skupina, ki igra glasbo Bealtov z veliko natančnostjo. Odlikuje jih upoštevanje podrobnosti, ki jim namenijo veliko pozornosti. Z neoporečnimi, izjemno natančnimi in živimi izvedbami pesmi Beatlov bodo HELP! v vas zbudili občutek, da ste dejansko na koncertu liverpoolske četverice. Njihov nastop vsebuje izjemno kostumografijo in glasbila, ki predstavljajo The Beatles in omogočajo kakovost zvoka, ki ga ljudje prepoznajo in obožujejo. Ne manjkaj, saj bomo skupaj slavili glasbo, ki je za vedno spremenila svet!

 

Vstopnice:

– 6 €: 50 earlybirdov (na voljo v Kavarni Bazen ali preko TRR-ja)*
– 8 €: predprodajna cena (na voljo v Kavarni Bazen in Info točki Kluba študentov Kranj)
– 12 €: na dan dogodka na blagajni Bazena

*- Pošljite nam mail na info@bazen-kranj.si, v katerem napišete, koliko kart bi kupili, mi pa vam bomo poslali predračun. Ponudba je aktualna do vključno petka, 23. oktobra, oz. do razprodaje vstopnic.

 

Spremljaj dogodek na Facebooku →


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo le-teh. več informacij

Na spletnih straneh Bazena Kranj uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Zapri